In: Новини

CADWorx® & Analysis Solutions пуска GT STRUDL® 2018 R1

Хюстън, Тексас, 23 август 2018 г. – CADWorx & Analysis Solutions обяви пускането на GT STRUDL® 2018 R1, трайно, доказано и надеждно решение за статичен анализ и проектиране, подкрепено от доказан опит от повече от 30 години в различни области на промишлеността. GT STRUDL 2018 R1 предлага напълно интегриран и базиран на бази данни софтуер за анализ на греди и крайни елементи, както и цялостно строително инженерно проектиране. Решението включва 10 функционални зони, които работят безпроблемно една с друга. Комбиниран с бърза изчислителна скорост, GT STRUDL осигурява мощ и гъвкавост за проекти от всякакъв мащаб или сложност.

 

GT STRUDL 2018 R1 предлага множество подобрения, включително нови възможности, които позволяват на потребителя да поставя, редактира, разделя и копира елементи и да показва графики и етикети, да прилага натоварвания и да определя параметри за тези елементи, запазвайки свързаността между CADWorx® Structure / Intergraph Smart® 3D и GT STRUDL моделите. В последната версия потребителят вече може автоматично да създава стандартизирани комбинации от натоварвания, съгласно стандарта ASCE Standard ASCE / SEI 7-10, раздел 1.4.1 и ръководството за конструкции от стомана AISC 14-то издание, част 2 и стартира анализ на твърдостта, както и опция за генериране на отчети от GT менюто и GTShell . GT STRUDL 2018 R1 поддържа вече и китайския кодове за проектиране на стоманени конструкции.

 

„Тази нова версия показва нашия ангажимент за разширяване на функционалността и проектантските кодове, така че както съществуващите, така и новите клиенти могат да получат предимствата на GT STRUDL. Ние се съсредоточихме върху изграждането на софтуер, който позволява на всеки инженер и проектант да извършва възможно най-добрата работа с по-малко грешки и на по-ниска цена от почти навсякъде по света „, каза президентът на CADWorx & Analysis Solutions – Рик Алън.

 

За повече информация относно GT STRUDL посетете https://hexagonppm.com/products/analysis-product-family/gt-strudl . За информация относно други продукти за анализ посетете http://hexagonppm.com/products/analysis-product-family . За информация относно CADWorx посетете http://hexagonppm.com/products/3d-product-family/cadworx . CADWorx & Analysis Solutions е част от раздела PPM на Hexagon.