OrthoGen for CADWorx
In: Други

ORTHOGEN FOR CADWORX – генератор на чертежи и изометрии

НАМАЛЕТЕ ВРЕМЕТО ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА 2D ЧЕРТЕЖИ ОТ ЧАСОВЕ ДО САМО МИНУТИ!

OrthoGen за CADWorx Plant Professional дава възможност за автоматично създаване на 2D планове, хоризонтални и вертикални разрези и чертежи от 3D моделите, създадени в CADWorx Plant Professional. Дори в днешния 3D свят означените и оразмерени ортографични чертежи са все още необходимост – OrthoGen намалява този процес от часове до само минути.

OrthoGen е приложение, разработено от фирма, наречена 3DS, основана в Хюстън, Тексас. OrthoGen е напълно развит софтуер и усъвършенстван софтуер. CADWorx е единственият по рода си софтуер, базиран на AutoCAD, който осигурява на Orthogen за автоматизирано генериране на 2D чертежи.

OrthoGen се инсталира бързо, лесен е за използване, и е безпроблемно интегриран с AutoCAD и CADWorx. Потребителите имат достъп до многобройни инструменти, които спомагат за ускоряване на работните процеси, дават се обяснения на неограничен брой различни изгледи, и работи с Бърза / Директна CadWORX DWG xdata за извличане на означенията. Проектантите и инженерите могат лесно да споделят информаци,я за да я синхронизират така, че моделите, чертежите и базите данни да се актуализират при направените промени.

Интерактивния и интуативен интерфейс на OrthoGen за CADWorx позволява на потребителите да избират хиляди комбинации от опции. Тези комбинации могат да бъдат запазени като стилове на чертежите за бъдеща индивидуална или групова употреба. За да се гарантира производителността на потребителите, OrthoGen е снабден с четиридесет предварително дефинирани и редактируеми стилове на чертежите, така че потребителите да могат да работят безпроблемно.

Когато използвате OrthoGen в средата на CADWorx, Вие в ролята на потребители можете да използвате основните команди на AutoCAD за преместване и завъртане на етикети и означения. Особеното е, че тези редакции се запазват при актуализиране на чертежа, като се елиминира ненужната повторна работа. Вие можете също така и да добавяте допълнителни размери, бележки, детайли и т.н., като използват основни CADWorx и AutoCAD команди.

Orthogen се закупува отделно от CADWorx Plant Professional.

Възможности:

  • OrthoGen е напълно интегриран с AutoCAD® и CADWorx®
  • OrthoGen се предлага с включени 40 предварително дефинирани стилове на проектиране (SDI)
  • Лесно преместване и въртене на означения.
  • Автоматично означение на веднъж настроените оси.
  • И много други…