Project Control Conference
In: Събития

Готови ли сте да се удивите с първата напълно виртуална конференция „Управление на проекти“? Тази конференция ще Ви предостави практическа информация за това как да:

  • прилагате стратегии за реален контрол над проектите;
  • бъдете по-добър комуникатор и лидер;
  • възстановите и развиете бизнеса в тези безпрецедентни времена.

Записвайки се на тази конференция, не само ще подпомогнете Вашата компания да процъфти, но и ще изведете кариерата си на нови висоти!

Защо Project Controls Summit ще е УНИКАЛНО преживяване за Вас:

Проектирайте успешно бъдеще
Светът е разтърсен от пандемията, но Вие НЕ трябва да бъдете! Ние ще Ви дадем нужните инструменти и стратегии, за да възстановите компанията си и да растете по време и след тези несигурни времена. Нека се изправим пред предизвикателствата и да проектираме успешен утрешния ден.

Участвайте в първата виртуална конференция
Няма нужда да пътувате, за да присъствате на конференцията. Ние ще дойдем при Вас. Представете си всички възможности и тактики, до които ще Ви дадем достъп, докато сте във всекидневната си. Присъединете се към нас за първата виртуална и високо интерактивна конференция по „Управление на проекти“.

Придобийте умения в различни области
Разнообразяването на Вашите знания и опит в различни области в сферата на управление на проектите е от съществено значение за повишаване на Вашите компетенции и умения. Записвайки се на конференцията, Вие ще имате достъп до над 30 „best-in-class” презентации, водени от световните лидери в тази сфера.

Участвайте в 7 седмици непрекъснати обучения
Забравете кратките, двудневни семинари. Представете си седем седмици непрекъснати образователни сесии и работа с общност от професионалисти управление на проектите. Всичко това се случва дигитално, т.е. в удобно за Вас място и време!

Възможност за участие в сесии
Присъединете се към колкото желаете технически сесии по време на 7-седмичната конференция. Ако пропуснете сесия на живо, може да наваксате чрез видеозапис. По този начин Вие не само увеличавате максимално своя опит чрез обучението, но и елиминирате всяка преумора в планирането и избора на подходящата сесия сред конкурентни и едновременни технически сесии.

Гледайте над 40 часа презентации и придобийте сертификат
Имате нужда от сертификат за професионално развитие, за да поддържате акредитациите си? Вие сте на правилното място! Може да гледате над 40 часа презентации за професионално обучение и да получите сертификат за успешно преминаване.

Вашият катализатор за растеж
Ако искате да разберете КАКВО наистина трябва да знаете и КАК да приложите най-добрите стратегии за управление на проекти, то Вие сте на правилното място. Тази конференция е катализатор за растеж и ще Ви помогне да направите нужните помени в кариерата си.

Project Controls Summit съдържа всички отговори на Вашите въпроси, а и много повече! Така че какво чакате още? Запишете се днес и научете тайните към успеха на лидерите в управлението на проектите!

Над 7 седмици обучения – от 1 юни до 17 юли 2020 година
Регистрирайте се от ТУК